Pizza cu blat de paine

de Mariuka in Pizza, 7 Noi 2011 | 7794 vizualizari

 

Atunci cand aveti diferite evenimente in familie si va ramane mancare puteti sa o folositi si in feleul urmator.

 

INGREDIENTE

  • Paine - aproximativ 16 felii ( depinde de marimea lor);
  • lapte;
  • carnaciori;
  • 2 castraveciori murati;
  • branza telemea;
  • 1 ou;
  • 100ml smantana;
  • 200 ml suc de rosii.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine:

Tava pentru pizza se unge bine cu ulei, dupa care feliile de paine se trec prin lapte (nu se lasa sa se inmoaie prea tare) si se aseaza in tava; unde raman goluri se umplu cu bucatele de paine. 

Carnaciorii (eu am folosit cabanos) se taie bucatele mici si se pun peste blat. Apoi se taie castravetii si se aseaza si ei in tava. Branza telemea se rade deasupra. Cantitatile sunt in functie de cat de bogata vreti sa fie. 

Oul se bate, se adauga smantana si sucul de rosii si sosul astfel obtinut se toarna peste pizza. 

Se da la cuptor pana se rumenesc marginile. 

TIPS-URI

1

Painea la tava este mai buna pentru astfel de pizza, pentru ca feliile sunt patrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Mariuka 1

08.11.2011, 09:25

Multumesc pentru incurajari!
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:13

nadina73 1

07.12.2011, 22:54

e minunata,super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]