Pizza casei

de alldayspice in Pizza, 27 Sep 2013 | 3692 vizualizari

 

Pizza....pizza..cand vorbim despre pizza sigur toata lumea spune "DA"...un mod de a ne strange sa mancam o pizza fie in oras, fie acasa in familie...mereu e ceva foarte placut. Pentru un sfarsit de saptamana spun ca merge o pizza, un suc fresh..sau orice preferati.

 

INGREDIENTE

  • 270 g faina alba
  • 50 g faina integrala
  • 30 g gris
  • 180-200 ml apa calduta
  • 4 linguri ulei masline
  • 15 g drojdie proaspata sau 5 g drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 80 g bacon
  • 100 g cascaval
  • 150 g mozzarela
  • 100 g suc rosii
  • 10 masline fara samburi
  • 20g ardei feliat
  • 7-8 felii ciuperca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Fainurile si grisul se pun intr-un bol impreuna cu sarea, formam o mica gropita si adaugam lichidul ( drojdia, zahar, apa calduta, ulei). Incepem sa omogenizam totul din mijloc catre exterior si apoi ne apucam de framantat. Dupa cca 10 min. in care am framantat aluatul, in lasam la crescut, acoperim bolul si ferim de curentii de aer cca 40 min.

Pentru a pregati pizza intindem aluatul, punem in tava, adaugam suc de rosii, branza rasa, felii de ardei, masline, felii ciuperca, bacon, stropim un pic cu ulei de masline si coacem 15 min la 220 grade celsius.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de post