Pizza carbonara

de Miha in Pizza, 14 Ian 2011 | 12914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 100 g bacon
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza carbonara:

Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime.

Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust.

Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra si turnam amestecul cu smantana si cascaval.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se portioneaza si se serveste calda.

Pentru aluatul de pizza am folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.

Sursa

TIPS-URI

1

bacon-ul se poate inlocui cu sunca sau orice altceva va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]