Pizza alsaciana

de RuxyRux in Pizza, 2 Dec 2010 | 5902 vizualizari

 

O pizza atat de gustoasa si deosebita...

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 galbenus,
  • sare,
  • 100 ml apa,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 zucchini mic,
  • 100 g smantina,
  • 50 g mozarella,
  • parmezan ras
  • cascaval ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza alsaciana:

 Faina , uleiul, galbenusul, sarea si apa se amesteca si framantam un aluat moale si flexibil in doua trei minute. Il lasam la odihnit in jur de cinci minute.

Intre timp curatam ceapa si o taiem rondele, apoi zucchini felii( sau dovlecel).

Intindem in tava un aluat foarte subtire( sau trei pizza rotunde), eu il pun direct pe hartia de copt...si apoi il mut cu grija in tava, ungem aulatul cu smantana si presaram ceapa, zucchini si apoi presaram branza, parmezanul, mozarella si cascavalul. Saram piperam si coacem la 220 grade pentru maxim 10-15  minute...O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza alsaciana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

02.12.2010, 22:07

Madi esti o dulce mie mi-a placut mult

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:50

o bunatate

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:52

Sa stii ca da a fost grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi )