Piure de fasole cu menta si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 2794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba (400 grame)
  • 150 ml iaurt degresat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura tahini (pasta de susan)
  • sare/piper
  • 1/4 lingurita cumin pudra
  • 20 grame muguri de pin
  • cateva frunze de menta
  • fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita seminte de cumin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de fasole cu menta si muguri de pin:

Cu ajutorul unui blender se amesteca fasolea (scursa de apa si clatita) cu iaurtul, tahini, sare, piper si cumin, pana devine o pasta. 

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga semintele de cumin si mugurii de pin. Se gatesc 1-2 minute, apoi se adauga usturoiul si fulgii de chili. se mai lasa 1 minut si se opreste focul. 

Se transfera piureul de fasole intr-un vas si se adauga mixul de muguri de pin si menta deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de fasole cu menta si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Panacris 1

25.04.2016, 18:06

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 21:48

Geanina87 1

26.04.2016, 08:11

bun tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv