Piure cu smantana si branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 4443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 g smantana
  • condimente
  • 2 linguri margarina
  • 200 g branza de vaca prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu smantana si branza:

se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert

cand au fiert se scurg de apa si se adauga margarina, smantana, branza taiata si se amesteca. Se adauga condimente si se amesteca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu smantana si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

05.05.2011, 15:36

f bun asa pregatit sa gust si eu

Lau 1

05.05.2011, 16:09

va multumesc pentru vizita si pentru link

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si sunca