Piure cu cascaval

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 5537 vizualizari

 

ideal atunci cand va grabiti si nu aveti preparat un pireu de cartofi,pireul acesta are o aroma deosebita

 

INGREDIENTE

  • 1 punguta si jumatate de fulgi de cartofi
  • 50 gr de cascaval
  • 2 lingurite de unt
  • delikat dupa gust
  • 700 ml de lapte
  • patrunjel uscat
  • ierburi de provincie(levantica,oregano,cimbru,busuioc)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu cascaval:

Se fierbe laptele impreuna cu untul si delikatul apoi se da deoparte de pe aragaz si se pun fulgii de cartofi,cascavalul ras patrunjelul si ierburile de provincie,

se serveste alaturi de o friptura cu sos si salata.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]