Pipote si inimi cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 10009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • 500 gr pipote si inimi
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu legume mexicane:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile.

Ungem o tava termorezistenta cu o lingura de ulei, dupa care punem legumele si pipotele, condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si completam cu apa cat sa le acopere.

dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, verificam din cand in cand si mai punem apa daca este cazul.

O mancare usoara si sanatoasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]