Pinguini

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 7748 vizualizari

 

Am vazut pe aici multi pinguini si am decis si eu sa-i incerc

 

INGREDIENTE

  • 13 masline mari XL
  • 13 masline mai mici fara os
  • pasta de branza
  • 1 morcov
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Am scos osul din maslinele cele mari. Am umplut maslinele cu pasta de branza, le-am fixat cu o scobitoare. Pentru picioruse si cioc am folosit morcov. La ochisori am pus cate o picatura de crema.

Au fost foarte apreciati de musafirii mei...mai ales de cei mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua