Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit

de Andrei Craitoiu in Pui, 10 Apr 2009 | 39993 vizualizari

COMENTARII (15)

ANCA 1

09.03.2009, 10:42

Andrei, arata super pilaful!! si eu il prepar asemanator, de cartofi nu stiam, voi incerca si varianta asta!

Flori 1

28.03.2009, 11:06

Arata de milioane!!! Da' si prezentarea e super!!!

Bunica 1

02.07.2009, 21:40

Nu ne mai rasfeti cu nimic?

danygospodina 1

14.11.2009, 07:02

Andrei, sigur nu ai deschisa o pensiune?
Si ma uit la asa ceva de dimineata, pe stomacul gol...!!! Ma duc sa iau o gura de apa, sa ma racoresc! Bine ca e sotul plecat, sa nu ma vada, iar mi-ar spune ca "stau noaptea pe Bucataras".

Mitinita 1

21.10.2010, 01:01

apetisant!

adry88 1

08.05.2011, 13:25

reisnaor_2006 1

20.06.2014, 15:03

imi lasa gura apa

anutz 1

25.06.2014, 16:25

este deliciaosa! eu am facut-o in vas yena si a iesit buuuna. am pus ceapa verde in schimb si carne de porc pe care am calit-o putin in prealabil.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne de pui, ciuperci si ardei