Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini

de Bya Ralu in Porc, 7 Iun 2016 | 5778 vizualizari

 

O combinatie super buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 150 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa mare alba
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini:

Carnea de porc se curata de pielite,se taie cuburi si se pune intr-o craticioara pentru circa 40 minute.

Se pune orezul clatit sub apa rece si scurs,se lasa la foc mic,dupa circa 5 minute adaugam si ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mare.

Cand e aproape fiert se adauga si dovlecelul zucchini si condimentele si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.

Se lasa pana cand legumele sunt fierte bine si orezul este facut.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

08.06.2016, 11:22

multumesc

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 21:13

mmm foarte bun!

Bya Ralu 1

09.06.2016, 10:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca