Pilaf cu pui si spanac

de alilianaa in Pui, 16 Apr 2015 | 2681 vizualizari

 

Pilaf = aparat multicooker. :)

 

INGREDIENTE

  • spanac pregatit ( pret de un bol potrivit)
  • un piept de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • 5 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust
  • orez -2 cesti
  • o legatura de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui si spanac:

Intai de toate se pregateste pieptul de pui.

Se spala, se pune la scurs si se taie fasii subtiri. Se trage la tigaie inainte ( cum am optat eu) sau chiar in vasul multicooker-ului. Deci, in vasul aparatului se pune ulei la incins si se selecteaza din meniu functia fry a aparatului.

Cand s-a incins, se adauga morcovul, ceapa verde si ceapa alba taiate. Se lasa sa se inmoaie pret de 2-3 minute. Se adauga pieptul de pui si orezul. Se amesteca. Apoi, se adauga spanacul si apa.

Potrivim de sare si piper. Sectam functia pilaf.

La final adaugam patrunjel verde tocat.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui sub capac de paine