Pilaf cu pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 18 Sep 2011 | 8406 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei rosu
  • 2-3 ciuperci
  • 500 g piept de pui
  • 350-400 g orez
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • Chili
  • Piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

 Ceapa se taie marunt, morcovul,ardeii si ciupercile se taie cubulete. Pieptul de pui se taie cubulete,se condimenteaza si se pune in putin ulei pana se “albeste”. Se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.

 In uleiul ramas se pun legumele si se calesc,apoi se adauga orezul si puiul. Se amesteca bine si se acopera totul cu apa. Se fierbe la foc mediu pana este fiert orezul si legumele. (daca este nevoie se mai adauga apa). La sfarsit se pune pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Daca mai este lichid nu este nevoie sa fierbeti,lasati vasul acoperit si orezul v-a absorbi surplusul.

 

Se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si busuioc