Piftie de cocos

de mihasara in Pui, 18 Mai 2015 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos de tara
  • 2 morcovi
  • usturoi dupa gust
  • sare
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de cocos:


    Portionam carnea, o spalam si o punem la fiert in apa rece.
    Apa  trebuie sa fie cu 5-6 cm peste carne.
    Se lasa la fiert la foc potrivit spre mic, pana scade la jumatate si carnea este fiarta.
    Luam de pe foc si scoatem carnea.
    O lasam sa se raceasca putin si o dezosam.
    In zeama ramasa se adauga dupa gust usturoiul pisat si sare daca mai este nevoie.
    Se strecoara indepartand legumele si usturoiul.
    Carnea se aseaza in forme peste ea punandu-se zeama.
    O lasam la rece pana se incheaga bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galletto (cocos mic) umplut si varza calita