Piftelute cu sos de rosii (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 6344 vizualizari

 

CRED CA V-AM INEBUNIT CU PIFTELUTE...............SOTULUI MEI I PLAC TARE MULT ...............SI MIE LA FEL

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia
  • 1 kg cartofi
  • 2 feli de paine inmuiat in lapte de soia
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri delikat
  • putina vegeta naturala(reteta sylvia)
  • faina alba
  • pasta de tomate 1 cutie 800g
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei de masline(ulei de care aveti)
  • 3 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos de rosii (post):

Se fierbe soia in apa cu delicat,dupa care se toaca

Cartofii se toaca(se razuiesc, cum doriti)

Painea se inmoaie in lapte de soia si se zdrobeste bine

Se ameteca toate impreuna soia,cartofii,patrunjelul verde,usturoiul pisat,paine inmuiata si  se fac piftelute

Se prajesc in ulei

SOS:se pune uleiul intr-o carticioara se incinge bine apoi se pun 3 linguri de faina si se prajesc putin apoi se pune pasta de tomate si putina apa sa se fac un sos mai grosut nici forte gros ,dupa care se pun piftelutele in sos si se mai da doua clocote(se pun si 3 foi de dafin in sos)

La fel se pot face si cu carne piftelute nomale din carne si apoi in sos de rosi

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos de rosii (post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

madi_marin 1

05.03.2010, 11:57

imi plac cum arata....,mai nou sunt si eu fan soia, ca m+am saturat de atata carne, plus ca e si post.....o sa incerc si eu reteta ta....

nadina73 1

05.03.2010, 22:09

incercale cu incredere,sant foarte buna si gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]