Piftelute cu sos alb

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2013 | 8495 vizualizari

 

By Gaby_d >:D< >:D< >:D<
O reteta minunata...ma bucur sa o fi incercat si sigur o voi mai incerca !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 4 cartofi mici
  • miez de paine
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • faina
  • ulei
  • sos Bechamel
  • unt
  • sare
  • piper
  • branza caciotta ( se pune telemea insa eu nu am avut si deci am inlocuit-o )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos alb:

Mai intai preparam piftelutele.

Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da compozitia la rece pentru 10-15 minute si apoi facem piftelute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.

Ungem cu unt un vas pentru cuptor si asezam piftelutele,punem bucati de branza si turnam deasupra sosul Bechamel.

Dam vasul la cuptor la 180 grade pentru 20 minute..Se scoate vasul si punem patrunjelul si mai lasam in cuptor inca 10 minute.

Se serveste fierbinte .

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure,orez sau ca atare,cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

ieri la 16:08

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

ieri la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:31

Melanzane alla parmigiana - Varianta reinterpretată, plină de savoare

pe 28.08 la 09:53

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu ceapa