Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

de susu in Pui, 4 Iul 2012 | 19836 vizualizari

 

reteta proprie

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de la un pui
  • 1 castravecior acru
  • 1 morcov
  • cativa ardei capia
  • mustar
  • kaizer
  • omleta
  • condimente
  • ulei de masline
  • putin unt
  • sucul ramas de la ardeii coptii (eu ii congelez cu tot cu zeama lor)
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt:

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza cu 1 lingurita curry, 1 lingurita boia dulce, piper, ulei de masline si putin sos de soia si se intinde cu pensula. Pe interior se unge cu mustar clasic, deasupra lui se pune pe toata suprafata ardeii copti desfacuti apoi omleta facuta din 3 oua cu marar, branza, masline si ceapa verde. Peste ei se adauga castraveciorul taiat cubulete, cateva felii de kaizer taiat bucati, morcovul cuburi si verdeata tocata. Se ruleaza usor, se imbraca in bacon si se strange cu sfoara. Se tine pana a doua zi la rece cand se trage la tigaie cu putin unt si ulei de masline ca sa prinda o crusta frumoasa deasupra.

Dupa ce am intors-o pe toate partile adaugam zeama de la ardeii coptii si mai lasam cateva minte. Se da apoi la cuptor cu zeama formata in tigaie si 1 ardei copt si se unge tot timpul cu zeama din tava.

Rulada se poate umple cu orice gasiti prin frigider. Se taie aproape rece pentru a-si pastra forma frumoasa. O puteti taia in felii rotunde sau o puteti taia oblic.

Cartofii se taie evantai, se condimenteaza, se stropesc cu un mujdei de usturoi facut cu ulei de masline si se dau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

getix 1

24.02.2013, 07:56

suuper! minunata ptr. o cina in familie, asa ca ma apuc si eu de gatit
scrie ca trebuie sa o las la rece pana a 2-a zi, este vreun impediment daca sta doar cateva ore ?

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 13:45

mmm..ce bine arata

susu 1

11.11.2013, 14:56

nu-i problema getix dar eu am vrut sa se lege bine rulada sa iasa frumoasa foc,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut