Piept de purcel la tava

de babi5 in Porc, 9 Ian 2014 | 3967 vizualizari

 

Am dezghetat congelatorul azi de dimineata si am gasit printre altele si o bucata de piept de purcel, mai din toamna si am dat fuguta l-am feliat ,l-am condimentat l-am trintit inrt-o tava si gata cu el la cuptor .. ce a iesit veti vedea .. era bine incercat cu bere ca si coastele lui Cleo dar nu am avut .

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept purcel (cca .1 kg. )
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel la tava:

Am feliat pieptul de porc in felii mai grosute l-am  asezat intr-o tava l-am condimentat cu: sare ,piper si putina boia (pentru culoare).

Am  zdrobit cateii de usturoi ,apoi am adaugat un pahar de 200 ml apa (fara grasime fiindca lasa pieptul ).Am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul  incins la 200 grade .

Am  lasat 40 min.

Inainte cu 10 min. de a fi gata am luat  folia pentru a se rumeni frumos.

Gata taman bun pentru consum ..

TIPS-URI

1

Linga merge o garnitura de ce vreti voi:piure,varza calita,cartofi natur ,legume asortate ..

2

Muraturi sau salata merge bine

3

Si dupa, un pahar cu vin rosu demisec..

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

babi5 1

30.04.2014, 18:24

Multumesc Mokuska

marcela1979 1

30.04.2014, 18:34

vai ce bun si cum salivez eu aici

babi5 1

30.04.2014, 20:12

Multumesc marcela 1979 chiar este bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de rasol la cuptor, cu cartofi