Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper

de Constelatialeu in Pui, 14 Sep 2017 | 5841 vizualizari

 

N-am introducere, am piept  de pui umplut si rulat....

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui cca 580 g
  • felii de piept de porc afumat
  • felii de cascavea oparita si afumata
  • sare
  • piper
  • Sos
  • 100 g smantana grasa 40% grasime
  • 150 ml lapte
  • piper de diverse culori ( negru, rosu, verde) macinat
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper:

Mai intai, taiem si batem pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare pe care sa o putem rula. Presaram sare si piper, apoi asezam felii din piept de porc afumate si felii de cascavea oparita si afumata, rulam cu grija si prindem cu ajutorul scobitorilor, ungem fiecare bucata cu ulei de masline.

Punem tigaia wok la incins,adaugam putin ulei si asezam pieptul de pui, lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi intoarcem pe cealalta parte, apoi acoperim tigaia cu un capac, reducem focul si lasam sa se inabuse cca. 20 min.

Separat, amestecam smantana cu laptele, sare si piper dupa gust. Dupa 20 minute, cat timp s-a inabusit pieptul de pui, ridicam capacul si turnam amestecul de smantana si lapte, lasam sa fiarba la foc mic cca 5-6 min. Apoi servim, simplu sau cu orice fel de garnitura....l-am servit simplu, e suficient de satios ca sa te saturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]