Piept de pui umplut si invelit

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 6041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept pui,
  • 4 felii muschi file,
  • 2 rosii,
  • cateva felii de ardei gras,
  • 4 felii branza topita,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • faina
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si invelit:

Se bat feliile de piept de pui,se pun fiecare pe o felie de sunca.Pe piept se pune cate o branza topita felii,bucatele de ardei gras si de rosii.Se ruleaza,se prind cu scobitori,se dau prin faina,ou batut condimentat dupa gust si prin pesmet. Se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.Se servesc cu orez,ciuperci sau cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si invelit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ela 1

28.01.2010, 22:33

si eu mor de dragul farfuriilor astea dar uitasem de ele,stateau nefolosite

ela 1

28.01.2010, 22:35

ia uite,bucataras ne trimite la provident sa scoatem banisa avem sa facem mancaruri

ela 1

28.01.2010, 22:36

dar sa plateasca el ratele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf