Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie

de marcela1979 in Pui, 10 Feb 2014 | 3847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 1 borcanel pesto melanzane zucchine
  • 1 lingurita salvie uscata
  • 1 lingurita piper macinat
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie:

Se taie pieptul de pui  si se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza cu piper si salvie ,apoi se pune sos pesto .Se ruleaza,se prinde cu scobitori sau cu ata si se pune in tava.Se adauga apa si ulei ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 de minute la foc mediu spre mic.Dupa ce au trecut cele 40 de minute se ia folia jos si se mai lasa inca 10 min sa prinda o crusta frumoasa.

Se serveste cald sau rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele de pui umplute cu ciuperci si legume