Piept de pui umplut

de madi_marin in Pui, 30 Ian 2010 | 7059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 1 cartof mare
  • 2 oua
  • 50 g branza rasa
  • gogosar acru
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Pentru sos
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita cu varf de mustar
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se taie pe latime pana obtinem o foaie de carne. Se pune intre doua folii de plastic si se bate usor cu ciocanul de carne fara sa se rupa. Se condimenteaza dupa gust si se lasa la rece.

Cartoful se curata , se spala si se taie bastonase lungi. Se prajesc in ulei incins si se dau deoparte.

Din cele doua oua si branza se face o omleta.

Pe foaia de carne se aseaza cartofii , omleta taiata fasii si bucatele de gogosar acru, apoi se ruleaza cu grija si se leaga nu foarte strans cu o ata mai groasa. Se pune ruloul obtinut in tava tapetata cu hartie de copt, se condimenteaza din nou si se unge cu putin ulei. Se pune in cuptorul incins si se mai intoarce cu grija din cand in cand pana se rumeneste frumos pe toate partile. Se taie cand s-a racit.

Pentru sos se face o maioneza mai subtire la robotul vertical din toate ingredientele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

madi_marin 1

31.01.2010, 17:32

Teo 1

31.01.2010, 20:29

imi lasa gura apa!

liana_geicu 1

01.02.2010, 18:49

Ce bine arata, si mie mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui la Multicooker