Piept de pui umplut

de nico15 in Pui, 8 Noi 2010 | 4768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 piepti pui
  • 1 pachet de sunca topita
  • 100-150 gr de sunca feliata foarte subtire
  • 1 legatura de leurda
  • amestec de ardei(rosu, galben, verde) taiat cubulete
  • 100-150 gr de faina
  • 2 oua
  • sare, piper, boia, curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza topita, se condimenteaza cu piper, dupa care urmeaza un strat de sunca, urmeaza alt strat de leurda, peste care se pune un nou strat de branza topita si se pune boia.

Se ruleaza pieptul de pui, se pune un praf de curry si se prinde cu scobitori in lateral. Rulourile astfel formate se trec prin faina, se bat oualele se sareaza si se trec rulourile prin ou dupa care inca o data prin faina. Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.
Se scot pe hartie absorbanta se lasa sa se raceasca si se taie, se aseaza pe o farfurie pe care am pus in prealabit frunze d leurda si se garniseste cu ardei multicolor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos in cuib de mamaliga