Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 4801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • condimente
  • 100 ml vin
  • 200 ml apa
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor:

se curata cartofii si se spala dupa care se taie si se aseaza in tava. Se condimenteaza

se curata pieptul de piele si se spala, dupa care se taie bucati se condimenteaza si se aseaza peste cartofi

se curata usturoiul si se taie marunt dupa care se adauga in tava, se adauga si restul ingredinetelor si se da la cuptor 40-45 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

burdulea56 1

09.05.2011, 20:51

Hop si eu, sa nu zici ca deja s-a terminat si aici.

Lau 1

09.05.2011, 22:25

va multumesc

mena29 1

09.05.2011, 22:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]