Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 4485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • condimente
  • 100 ml vin
  • 200 ml apa
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor:

se curata cartofii si se spala dupa care se taie si se aseaza in tava. Se condimenteaza

se curata pieptul de piele si se spala, dupa care se taie bucati se condimenteaza si se aseaza peste cartofi

se curata usturoiul si se taie marunt dupa care se adauga in tava, se adauga si restul ingredinetelor si se da la cuptor 40-45 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati, cu piept de pui la cuptor