Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado

de katty in Pui, 7 Iul 2017 | 4568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 250 gr naut din conserva
  • 1 avocado
  • sare
  • piper roz macinat
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado:

Condimentam pieptul de pui cu sare, piper, rozmarin si boia iute si il lasam putin la rece, apoi il punem pe gratarul incins, pe ambele fete. Taiem avocado in doua, scoatem samburele si feliem miezul in felii subtiri pe care le amestecam cu nautul, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline.

Servim salata de naut, langa pieptul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui picant la grătar