Piept de pui la gratar cu salata de cruditati

de JulyCris in Pui, 26 Mar 2014 | 2805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare,condimente
  • pt. salata
  • 1/2 varza alba
  • 1 sfecla rosie
  • 1 morcov
  • telina
  • sare,ulei,otet
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de cruditati:

Pieptul de pui spala,se ia pielea si se portioneaza in bucati potrivit de groase.Se bat cu ciocanul pt snitele.Se condimenteaza si se pun in tigaia speciala pt gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Salata

Varza se spala si se toaca marunt. Se freaca cu sare si se adauga in bol.Sfecla,telina si morcovul,curatate si spalate se dau pe razatoarea mare.Se adauga ulei si otet,mararul tocat marunt ,se amesteca toate ingredientele, si...enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

deyutzky 1

26.03.2014, 18:38

delicios!

Rocsi 1

26.03.2014, 19:35

Pieptul de pui la gratar cam este preferatul meu

JulyCris 1

26.03.2014, 20:05

Buni,facem schimb.Eu va dau salata,d-voastra tocanita. Am balit si eu la tocanita aia de ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane