Piept de pui la gratar cu piure

de Lau in Pui, 14 Mar 2011 | 5191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1.5 kg cartofi
  • 1 lingura margarina
  • condimente
  • sare dupa gust
  • piper
  • 200 ml lapte
  • un pic de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu piure:

se curata cartofii si se spala, se taie in 8. Se pun la fiert.

In timpul asta facem carnea. Taiem pieptul in felii, le presaram cu condimente si cu piper, le crestam un pic. In tigaie punem un pic de ulei, il lasam sa se incalzeasca si punem feliile de piept de pui la foc mediu le lasam sa se rumeneasca bine.

Cand au fiert cartofii se piseaza bine, se adauga laptele, margarina, sarea si condimente dupa gust.

Se aseaza in farfurie piureul si carnea de pui, se serveste cu castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la tigaie cu piure de cartofi si sos de soia