Piept de pui la gratar

de adela1981 in Pui, 6 Oct 2012 | 2932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr piept de pui dezosat si fara piele
  • sare, piper negru
  • boia de ardei iute
  • cativa stropi de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri .
Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute si se stropesc cu cativa stropi de ulei de masline.
Se dau o ora la rece.
Apoi se frig pe gratar (eu am facut pe gratarul aragazului).
Asta este tot, serviti cu o portie de risotto cu legume si aveti un pranz minunat.

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sote de ghebe