Piept de pui in sos de rosii cu masline

de Bucataras Medi in Pui, 10 Mai 2010 | 5955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • .sos de soia
  • .ulei de masline
  • .1 cescuta cu vin alb sec
  • .2 fire de usturoi verde
  • .2 fire de ceapa verde
  • .2-3 rosii
  • .o mana de masline
  • .1 legatura patrunjel
  • .marar, oregano
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii cu masline:

Pieptul de pui se taie felii subtiri , se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline si sos de soia, se adauga apoi vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt si se condimenteaza cu sare, piper, marar, oregano .Se amesteca bine.Se lasa la marinat , la rece circa 2-3 ore, dupa care se scoate tava din frigider , se adauga o cana cu apa si se da la cuptor acoperind  tava cu folie de aluminiu.

Cand este aproape gata facuta se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si maslinele.Se indeparteaza folia si se mai da la cuptor circa15 min pana se rumeneste bine.Se asezoneaza cu patrunjel verde tocat marunt.

Se serveste alaturi de o garnitura.............eu am preferat piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]