Piept de pui in sos de ceapa si rosii

de Miha in Pui, 15 Iun 2011 | 6314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 cepe potrivite ca marime
  • 1 cutie rosii cubulete in suc
  • 1 ardei gras
  • 1/2 capatana usturoi
  • sare si piper
  • putin oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de ceapa si rosii:

Ceapa tocata marunt se pune intr-o cratita cu putin ulei de masline si se caleste usor. Se adauga apoi ardeiul taiat cubulete si pieptul de pui taiat dupa preferinta, fasii sau cuburi. Amestecam continuu pana se albeste carnea, apoi punem rosiile. Adaugam putina apa, atat cat sa se acopere carnea si lasam la fiert la foc mic.

Se presara putin oregano, se sareaza si pipereaza dupa gust. Lasam la fiert pana scade zeama si ajunge la consistenta care ne place. Usturoiul il pisam, il amestecam cu patrunjelul verde tocat marunt si il adaugam in mancare la final. Omogenizam, mai lasam sa dea 2 clocote si stingem focul.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

susu 1

16.06.2011, 12:40

Minunata reteta, usoara si gustoasa. Usturoiul pisat bine si patrunjelul verdea ii da un gust minunat. Am vazut si eu vas din asta dar cam scumpicel

DIANA B 1

16.06.2011, 13:01

Faina mancare Miha , da' mie mi-e pofta de ... vasul ceramic

Bya Ralu 1

15.12.2011, 13:34

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]