Piept de pui in sos

de Dya Daniela Andrei in Pui, 3 Apr 2014 | 11932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un ardei gras rosu
  • un morcov
  • ceapa verde
  • 2 rosii mari bine coapte
  • 50 ml bulion
  • 300 ml supa de pui
  • 4-5 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • patrunjel sau marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

Pieptul de pui, taiat cubulete se caleste in cateva linguri de ulei. Se adauga legumule (cu exceptia celor doua rosii) tocate marunt si se calesc impreuna pana ce acestea devin translucide. Se adauga apoi supa de pui si se potriveste de gust cu sare. Cand supa a scazut suficient adaugam bulionul si cele doua rosii trecute prin razatoare si lasam pe foc pana ce are aspect legat. Se presara patrunjelul/mararul proaspat tocat si se serveste calda.

Este tare buna mancarica aceasta cu un pui de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de ceapa