Piept de pui in crusta de ierburi aromate

de Miha in Pui, 16 Apr 2011 | 6298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g unt
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura cimbru
  • sare si piper
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de ierburi aromate:

Pieptul de pui se taie in jumatate. Fiecare bucata se sectioneaza pe jumatate, dar nu taiem de tot, astfel incat sa obtinem o bucata mare si intinsa de carne. Acoperim cu folie alimentara si batem usor cu ciocanul de snitele. Saram si piperam si ungem fiecare bucata de carne cu unt.

Rulam apoi cat mai strans posibil.

Ierburile aromate le punem pe o farfurie si le amestecam. Fiecare rulou il ungem cu un strat subtire de mustar, apoi il tavalim prin amestecul de ierburi. Punem intr-un vas termorezistent, turnam vinul si acoperim vasul cu un capac sau folie de aluminiu. Dam la cuptor la foc mediu pana scade lichidul. Scoatem capacul (sau folia) si mai lasam putin, pana rulourile se rumenesc usor.

Se servesc calde cu garnitura de piure de cartofi asezonat cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu urechi de lemn