Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~

de diaconta in Pui, 9 Feb 2013 | 8662 vizualizari

 

Probabil reţeta cu numărul 400 ar fi meritat ceva mai pompos,dar cum azi nu m-am simţit prea bine şi decisesem s-o las mai uşurel cu bucătăreala,am pregătit doar o mâncare simplă dar foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fără os
  • Sare,piper
  • 150 ml suc de roşii
  • 3 caţei de usturoi
  • Rozmarin verde
  • Ulei
  • 150 g brânza Feta
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smântâna
  • Ardei kapia rosu
  • Marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~:

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.

Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.

Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.

Am pus si rozmarin verde.

Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.

Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.

Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.

Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.

Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.

Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.

Poftă bună!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut