piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti

de luminita20_2006 in Pui, 7 Apr 2010 | 10479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 piept de pui
  • - 3 linguri sos de soia
  • - ulei de masline
  • -2 catei usturoi
  • - sare
  • -amestec legume chinezesti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti:

Se taie pipetul de pui fasii,(pai) Usturoiul se piseaza . Intr-un vas adanc se pune pieptul, sos de soia ulei, si usturoi si se lasa in frigider in peste noapte.A doua zi se prajesc cu capac; cand carnea e alba sa pun legumele un pic de apa si se mai tin 8 min. pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume chinezesti