Atat de simplu si bun!
Taie pieptul de pui cubulete, toarna peste el 20 ml sos de soia, putina sare si piper, amesteca si da bolul la rece pentru 30 minute.
Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l pot la sursa de curent.
Intr-o tigaie incinge uleiul de masline.
Curata ceapa, spal-o si toac-o marunt. Pune-o-n tigaie cand uleiul e incins si caleste-o pana capata o culoare aurie.
Pune ceapa in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
In tigaie pune acum pieptul de pui si rumeneste-l usor pe toate partile. Pune-l in vas peste ceapa.
Adauga o cana si jumatate apa,foile de dafin, o jumatate de lingurita sare si seteaza aparatul la programul high pentru 2 ore.
Dupa o ora si 50 minute verifica daca pieptul de pui este bine preparat, daca nu lasa sa se termine programul si mai seteaza-l inca 30 minute. Aici depinde de ce fel de carnita folositi. Eu l-am setat la 3 ore dar dupa doar 2 era bine preparat deja.
Daca este pregatit bine e momentul sa amesteci smantana cu amidonul, sa iei cateva linguri din sosul din vas sa pui peste smantana sa omogenizezi apoi sa torni in vas peste pui.
Adaugi si usturoiul tocat, patrunjel verde tocat si gata!
Gusti sa vezi daca mai trebuie sare si pui de mamaliguta :)