Piept de pui cu smantana si cartofi natur

de zaharia_mihaela2005 in Pui, 16 Dec 2010 | 14585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 500 gr de ciuperci
  • 500ml smantana
  • 6 cartofi
  • ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si cartofi natur:

Se spala pieptul de pui ,se taie cubulete si se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a prajit se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se adauga ciupercile curatate si taiate tot cubulete apoi usturoiul tocat marunt . Cand ciupercile sunt prajite se adauga smantana si se lasa sa fiarba putin la foc mic apoi se adauga si pieptul de pui si se condimenteaza cu sare si piper.

Cartofii se curata de coaja ,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii se scurg de apa si se aseaza pe o farfurie iar peste ei punem sosul de smantana cu piept de pui si ciuperci apoi se presara putin patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

nu se pune apa la fiert nici la piept de pui nici la ciuperci pt ca isi lasa ele destula apa

2

eu folosesc smantana lichida pentru sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi