Piept de pui cu smantana si cartofi natur

de zaharia_mihaela2005 in Pui, 16 Dec 2010 | 15192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 500 gr de ciuperci
  • 500ml smantana
  • 6 cartofi
  • ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si cartofi natur:

Se spala pieptul de pui ,se taie cubulete si se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a prajit se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se adauga ciupercile curatate si taiate tot cubulete apoi usturoiul tocat marunt . Cand ciupercile sunt prajite se adauga smantana si se lasa sa fiarba putin la foc mic apoi se adauga si pieptul de pui si se condimenteaza cu sare si piper.

Cartofii se curata de coaja ,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii se scurg de apa si se aseaza pe o farfurie iar peste ei punem sosul de smantana cu piept de pui si ciuperci apoi se presara putin patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

nu se pune apa la fiert nici la piept de pui nici la ciuperci pt ca isi lasa ele destula apa

2

eu folosesc smantana lichida pentru sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]