Piept de pui cu smantana la cuptor

de mirela0911 in Pui, 20 Noi 2011 | 6609 vizualizari

 

Ceva rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 250g smantana
  • 4-5 lg pesmet
  • 1 lg ulei pt. uns tava
  • 50g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Se feliaza pieptul de pui ca pentru snitele si se bat usor. Se condimenteaza cu sare si piper. In tava unsa cu ulei se aseaza feliile de carne una langa alta, se intinde deasupra smantana si se presara pesmet. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Inainte cu 5 minute de a fi gata, se presara cascavalul deasupra.

Se serveste alaturi de cartofi, salata verde, in functie de ce poftiti. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la slow cooker Crock-Pot