Piept de pui cu smântână

de iry-gabriela in Pui, 27 Oct 2015 | 4218 vizualizari

 

Poza nu este reușită, dar va asigur ca ce a iesit , a fost bun de tot.......

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat,
  • 2 litri de apă,
  • 200g de smântână,
  • 2-3 linguri de faina ,
  • Sare si ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smântână:

Pieptul de pui se spală,  după care se taie cuburi (nu prea mici dar nici prea mari).

Gata taiat se pune la fiert in apa cu un pic de sare si ulei (cam 2-3 linguri).

In timpul fierberii se va tine pe oala un capac (dar nu ermetic),pentru a nu scade apa prea repade.

Separat intr-un castron se va amesteca faina cu smantana si se va adauga peste pieptul fiert amestecând cu un  tel pentru a nu se forma cocoloașe. 

Se va mai lasa pe foc 15 minute, amestecand pentru a nu risca sa se prindă de fundul oalei.

La nevoie se mai poate adauga sare .Poftă Bună! 

TIPS-URI

1

In amestecul de smântână cu faină, se poate adăuga si un ou, pentru a-i da culoare frumoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

27.10.2015, 18:56

Rocsi 1

27.10.2015, 20:41

Imi place si mie acest preparat!

iry-gabriela 1

27.10.2015, 22:23

multumsc Bya Ralu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]