Piept de pui cu piure de cartofi

de Bunica in Pui, 6 Feb 2014 | 3277 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • un cartof potrivit
  • 20 g. unt
  • 50 m. lapte
  • sare
  • piper
  • 1 morcov murat
  • putin patrunjel uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu piure de cartofi:

Cartoful se curata,spala,taie in 8 si se pune la fiert.

Este fiert cand intra furculita in el.

Cand este fiert se paseaza si se amesteca impreuna cu untul si laptele.

Carnea se pune la fript in Dry cooker cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Cand este fripta se sacote din tigaie ,se sareaza si pipereaza.

Morcovul murat se da pe razatoarea mica.

Farfuria se monteaza:morcovul ras pe care se pune piureul de cartofi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Piureul l-am pus cu poshul,dar poate fi pus si cu inel sau cu ce forma se doreste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.02.2014, 22:34

Pe gustul meu

deyutzky 1

07.02.2014, 08:56

Buni, ce mancarica buna ai pregatit!

Bunica 1

07.02.2014, 15:05

Am fost pe repede-nainte,deyutzky)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure