Piept de pui cu mustar, la punga

de -Marius- in Pui, 11 Feb 2018 | 5537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de pui
  • mustar cu aroma de portocale
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • punga pentru gatit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mustar, la punga:

Pieptul de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui, apoi se unge cu mustar.

Se pune intr-o punga pentru gatit si se da la cuptor.

Dupa 45 de min, se scoate din punga si se mai lasa cateva min, pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mustar, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Kiev