Piept de pui cu legume sote

de gaby_duceag in Pui, 16 Oct 2009 | 7120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2piepti pui(i-am taiat in doua)
  • 1ardel capia
  • 1ardel gras galben
  • o ceapa
  • 3-4 cartofi
  • 3morcovi
  • sare,piper,oregano,busuioc,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume sote:

ardeii si cartofii se taie cubulete

ceapa se taie pestisor

morcovul se taie rondele

se calesc toate in ulei incins

in alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile

intr-un vas termorezistent se pune o lingura de unt

se aseaza legumele si peste ele pieptul fript

intr-un castron amestecati condimentele cu 100ml apa

turnati peste amestec

puneti folie de aluminiu peste vas

bagati la cuptor

dupa 20-25minute scoateti folia si mai lasati pana cand sunt toate rumenite usor

pofta mare!

 

raipid si bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de alune