Piept de pui cu legume scazute

de Valclaudia in Pui, 7 Aug 2013 | 9458 vizualizari

 

o mancare usoara. Mai exact cina din seara asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana cu apa
  • sare si piper dupa gust
  • ierburi de Provence
  • patrunjel verde tocat

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume scazute:

Spalam pieptul de pui si il taiem felii.

Curatam,spalam si taiem legumele.

Ceapa si ardeiul se calesc in ulei (5 minute).

Se adauga pieptul de pui,se condimenteaza cu sare piper si ierburi de Provence.

Lasam sa se caleasca timp de 5 minute,apoi adaugam o cana cu apa, acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pana scade toata apa.

Adaugam fasolea scursa din conserva, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume scazute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu cartofi umpluti