Piept de pui cu legume scazute

de Valclaudia in Pui, 7 Aug 2013 | 9274 vizualizari

 

o mancare usoara. Mai exact cina din seara asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana cu apa
  • sare si piper dupa gust
  • ierburi de Provence
  • patrunjel verde tocat

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume scazute:

Spalam pieptul de pui si il taiem felii.

Curatam,spalam si taiem legumele.

Ceapa si ardeiul se calesc in ulei (5 minute).

Se adauga pieptul de pui,se condimenteaza cu sare piper si ierburi de Provence.

Lasam sa se caleasca timp de 5 minute,apoi adaugam o cana cu apa, acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pana scade toata apa.

Adaugam fasolea scursa din conserva, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume scazute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos dulce acrisor