Piept de pui cu iaurt si cascaval

de Zamfira in Pui, 24 Feb 2013 | 10125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de pui
  • 250 ml iaurt sau smantana
  • 5-6 catei de usturoi
  • 150 g cascaval de capra
  • curry, oregano, cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu iaurt si cascaval:

Spalam si portionam (felii subtiri) pieptul de pui, il condimentam si lasam la macerat pentru o ora. Asezam feliile de piept de pui pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le ungem cu un sos din iaurt (smantana) si usturoi pisat. Punem pieptul de pui la cuptor pentru 30 de minute, apoi taiem feliute subtiri de cascaval pe care le asezam deasupra feliilor de carne. Mai lasam in cuptor pentru inca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

25.02.2013, 09:39

Multumesc Meri!!!!

nicaaurora 1

07.03.2013, 20:02

eu am preparat acesta reteta la copii mei de 8 si 7 ani si le-au placut atat de mult ca se certau pe bucatile de piept

Zamfira 1

07.03.2013, 23:22

ma bucur, atat de mult mi-a placut si mie incat o sa repet reteta! Carnea ramane moale si frageda, in rest e alint gustativ!!! toate cele bune!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate