Piept de pui cu dovlecel

de Bya Ralu in Pui, 11 Aug 2015 | 3811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • vegeta/piper
  • 1 pahar de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel:

Pieptul de pui se taie fasii si se pune cateva minute la prajit in uleiul de masline.

Ceapa se taie solzisori si se adauga peste pieptul de pui.

Dovlecelul se spala bine, nu se curata de coaja,se taie fasii lungi sau bucati mai mici, dupa preferinte, iar morcovul se taie rondele.

Se pun pe rand bucatiile de dovlecel, rondelele de morcov si condimentele.

Se pune 1 pahar de apa si se acopera cu capac,lasam la foc potrivit circa 5-10 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]