Piept de pui cu ardei

de AlinaL in Pui, 18 Ian 2010 | 7020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3-4 cepe
  • 5-6 ardei de diferite culori
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ardei:

Pieptul de pui de taie in fasii mai lungi si subtiri. Se pun bucatile de carne intr-o tigaie in care am pus ulei, apa si putina sare. Se lasa pe foc pana scade apa si se rumenesc bucatile de carne.

Separat, se caleste ceapa in ulei si in putina apa, spoi se adauga ardeii taiati bucati mai mari.Se acopera vasul si se lasa pe foc pana s-au fiert ardeii.Din cand in cand se mai poate adauga apa. Eu am pus peste ardei, la final, 2-3 linguri de  pasta de ardei, pentru a lega cat de cat continutul.

La final, se pune carnea peste ardei si se mai lasa cateva minute sa fiarba impreuna. Nu trebuie sa aiba prea multa apa.Se adauga marar si se mai condimenteaza dupa gust.

 

Din pacate iar am dat-o in bara cu pozele. Am reusit sa descarc doar ultima. Celelalte le-am facut cu telefonul si nu vrea sa le descarce din motive de incompatibilitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de năut cu pui și stafide