Avand un mofturos in casa a trebuit sa fac si piept crocant ca aripioarele "au fost bune dar incearca si cu piept"! Asa ca am facut! Nu stiu cum sunt ca nu am apucat!
Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.
Se usuca cu hartie absorbanta.
Intr-un castron se pun 50g faina si se amesteca cu praful de copt.
In alt castron se bat ouale si se pune sare si piper.
In al treilea castron si amesteca pesmetul, fulgii de porumb sfaramati (la robot), restul de faina, boiaua si putina sare.
Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet.
Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.
Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.
Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.
Se scot pe sarvetele absorbante.
Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.
S-au mancat cu usturoi.
Pofta buna!