Piept de porc si carnaciori la gratar

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 8977 vizualizari

 

Preparatele la gratar sunt mult mai dietetice, le putem folosi langa garnituri variate si mai ales se fac foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept impanat de porc
  • 2 carnaciori proaspeti
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si carnaciori la gratar:

Carnea o spalam bine, o uscam cu un prosop de hartie, o condimentam dupa gust si o azvarlim pe gratarul incins. Putem folosi si gratarul de aragaz cand suntem acasa.

 

Noi foarte rar mancam carne de porc, dar pieptul asta impanat arata asa de bine la macelarie, ca nu m-am putut abtine! si am luat si niste carnaciori proaspeti sa variem putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si carnaciori la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]