Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi

de Constelatialeu in Porc, 24 Mai 2015 | 3678 vizualizari

 

De duminica,sa mancam si noi ceva......

 

INGREDIENTE

  • 1,575 g piept de porc
  • cca 700 g rosii
  • cca 700 g cartofi noi
  • Fix pentru friptura de la Fuchs
  • Boia de ardei dulce de la Fuchs
  • 2 usturoi,ca atat am avut,merge si mai mult...
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi:

Portionam pieptul de porc in bucati potrivite,saram si condimentam.Le asezam intr-o tava pe care am imbracat-o cu hartie de copt,acoperim totul cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 40 min.Dupa 40 min,scoatem tava si adaugam rosiile taiate,usturoiul si cartofii, presaram si peste cartofi boia si sare,acoperim cu hartie de copt si mai dam la cuptor cca 30 min,dupa care scoatem hartia de copt de deasupra si lasam sa se rumeneasca cca 20 min.Se serveste cu mamaliguta calda sau fiecare cu ce vrea,ca nu exista reguli stricte....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete cu sos de rosii si masline