Piept de curcan tras in unt

de Bya Ralu in Curcan, 9 Ian 2014 | 7366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • unt
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan tras in unt:

Taiem pieptul de pui felii potrivite.

Le condimentam,si pe punem la prajit in unt intr-o tigaie de ceramica.

Se intorc pe ambele parti,se pune si vinul si se lasa pe foc pana scade sosul format.

Se servesc cu salata orientala

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan tras in unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]