Piept de curcan cu fasole verde si sos dulce de ceapa

de laylalala in Pui, 18 Mai 2010 | 4967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaja rasa si sucul de la 1 portocala
  • coaja rasa si sucul de la 1 lamaie
  • 3 linguri miere
  • ½ lingurita piper negru
  • 2 cepe, curatate si taiate suvite
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 4 bucati piept de curcan (a cate 100 gr)
  • 400 gr fasole verde, din conserva
  • 2 linguri unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu fasole verde si sos dulce de ceapa:

Intr-un vas, amesteca coaja rasa si sucul de la citrice impreuna cu mierea si piperul, apoi pune amestecul obtinut deoparte.
Se pun pieptii de curcan, pe rand intre 2 folii de plastic si se bat pana ce ajung la grosimea de 1.5 cm.Se presara pe ambele parti cu putina sare.
Se topeste untul intr-o tigaie si se caleste ceapa cu usuroiul, pana cand ceapa devine sticloasa, dar sa nu se arda, aprox.2 minute.Se scoate ceapa si se pune pe o farfurie.
Se rumeneste curcanul in aceeasi tigaie, cate 3 minute pe fiecare parte.Se scoate si se mentine cald.
Se toarna amestecul cu miere in tigaie, se adauga ceapa si se fierb 2 minute.Se scurge fasolea din conserva si se incalzeste la cuptorul cu microunde.
Pentru servire, se aseaza pe farfurie un strat de fasole verde, apoi se pune o felie de piept de curcan, iar deasupra se toarna sos dulce cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu fasole verde si sos dulce de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvursti infasati